Startweekend

startweeknd2Net als voorgaande jaren veroorzaakte een grote groep fietsers verkeersopstoppingen, files en geluidoverlast door het geluid van gammele fietsen, plotseling gerem en geschreeuw. Eén ding was duidelijk: Ichthus reisde weer af naar het Henschotermeer voor het jaarlijkse Startweekend.


Dit jaar was het thema: ‘Klaar voor de Start?’. En dat waren we zeker.

Het was een geweldig weekend met veel verschillende activiteiten. Omdat dit weekend zich niet laat vangen in een paar zinnen, zullen de volgende woorden een poging doen om dit mooie weekend te omschrijven:

Bloemkoolsoep, kennismaken met de eerstejaars, junglespeed, feest, plastic bedden, zoveel mogelijke overeenkomsten bedenken met je groepje, geen overeenkomsten kunnen bedenken, koffie, 100 kilo groente snijden, thee, watergevecht, gescheurd t-shirt, blauwe plek op je kin, weerwolven, goede gesprekken, Bep&Henk, nachtspel, valsspelen, water, leuk verhaal over Arno door de spreker, theedoekvolleybal, gouden fietsen dispuut, wachten op je eten, stapelbedden, ligretto, vies afwaswater, plastic bekertjes voetbal, tikkertje, douchen, lekke band, pauze, bijzondere leden vergadering, spelletjes, naamwoordgrapjes, troostprijs, fabuleus, bofkonten, dansen, toosten, 'we doen het met elkaar', installatie, van nuldejaars naar eerstejaars, zingen, zand, fietsen met je bagage, douchemuntjes, God, praisen, moe, koffie, slapen, toffe spreker, zeskamp, kringleiders, cake met muisjes, wie is mijn kring?, geboortekaartjes, tafelvoetbal, plastic beker, groepsfoto, broodjes knakworst, supergoede commissie, sporten, tegen je eigen team spelen, team 11?, de nacht doorhalen, chillen, splinters van de brug, mooi weer, tafeltennis, bier, Seth zangles geven, slapen op de bank, het fluitje, gevolg oorpijn, 3 uur slaap, uit de Hemelsbreed zingen, zwemmen, de eerste Vis- à -Vis, pannenkoeken als ontbijt, verjaardag lied zingen voor Lyke, kus me..?, daar zit wat in, gitaar, bikini, blauwe plekken, stokbrood, band, p&p, de nieuwe Ichthus kat, 1,5 uur felicitaties ontvangen, oorkonde, waar is Joost?, de beamer, frisbee, tosti's, nog meer koffie.

Kortom: We zijn van start!

 

 

DSC 4796 DSC 4702

DSC 4643 DSC 4754

Nieuws

 • Open Avond

  Aanstaande woensdag is de open avond van Ichthus! Kom gezellig langs in de Nieuwe Kerk vanaf 18:00. Als je niet heel de avond kunt mag je natuurlijk ook later op de avond komen. Deze avond zal in het teken staan van kennis maken met de vereniging, met de mensen en natuurlijk een hoop gezelligheid! Dus ben je net geslaagd voor je examen, ga je beginnen aan een...

 • Mei: studie, gebed en feest!

  De maand mei begon met de jaarlijkse Studietrajecten. Verspreid over twee avonden gaven (oud-)Ichthianen een masterclass op het gebied van hun expertise, uiteenlopend van Kunstmatige Intelligentie tot Anatomie.

  Op 16 mei was het tijd voor de 80e Algemene Ledenvergadering van Ichthus Utrecht, en tevens de derde en laatste van het jaar. Tijdens deze...

 • April: Toerusting en Gezelligheid

  Om de onderlinge banden wat te versterken werd er door de eerstejaarscommissie een avondje poolen georganiseerd voor de eerstejaars. Onder het genot van een drankje werden de poolskills uit de kast gehaald en was het een leuke en gezellige avond. 

  Het toerustingsweekend is een weekend vanuit Ichthus Landelijk waarbij de f.t.-besturen van de verenigingen...

 • Maart: samen erop uit!

  De maand begon met de jaarlijkse Diesborrel als afsluiting van de Diesweek. Verschillende besturen uit Utrecht en ver daarbuiten kwamen naar café Walden om Bestuur Zijderveld te feliciteren met de 58e verjaardag van de vereniging.

  De volgende dag stond in Ede de Ichthus Landelijk Sportdag weer op het programma, waar natuurlijk een delegatie van...

 • Februari: een maand om te vieren

  Deze maand werd goed gestart met het enige echte BOCS feest. Waar verbroedering en feesten het doel was, stond een grote delegatie Ichthianen te feesten. Met als thema’ No Time For A Siësta Let’s Fiësta!’ werden de dansmoves van de Ichthianen weer goed op de proef gesteld. Ook was het tijd voor de tweede ALV van het jaar. Op deze ALV...