Ichthus Utrecht 55 jaar!

Februari was een feestmaand bij Ichthus! De hele maand stond in het teken van de 55e verjaardag oftewel het 11e lustrum van de vereniging. Elke week werden er activiteiten georganiseerd door de Lustrumcommissie om het bestaan van Ichthus te vieren.


Zo was er een voetbalwedstrijd tegen Ichthus Ede, konden we onze buikjes vullen in verschillende Ichthushuizen tijdens de Tour de Hap en kregen de ouders een indruk van het reilen en zeilen bij onze vereniging tijdens de Ouderdag. De vrouwen hebben een avond heel stoer gelasergamed, terwijl de mannen hun krachten konden meten op de kartbaan.

Aan het einde van de lustrummaand restte ons de belangrijkste week, de Diesweek! De officiële verjaardag van de vereniging, 25 februari, valt in deze week. Op woensdag hebben we dit uitgebreid gevierd met een feestelijke Diesborrel, waarbij naast verschillende Ichthusverenigingen uit het hele land ook andere Utrechtse verenigingen aanwezig waren om het bestuur te feliciteren. Dat ging uiteraard gepaard met bijzondere cadeaus en herhaaldelijke (mislukte) braspogingen. Ook de wekelijkse maaltijd was extra feestelijk. We hebben genoten van een heerlijk driegangendiner met luxe wijn. Na de maaltijd was er een Praise & Prayer waarin we God dankten en luisterden naar een overdenking. De praeses sloot de dienst af met een speech en daarna toostte het bestuur op de verjaardag van Ichthus.

Donderdag barstte het feest pas echt los op het gala. We waanden ons in oosterse sferen met het thema ‘Fata Morgala’. Iedereen was prachtig gekleed en tijdens het diner genoten we van verschillende leuke acts en speeches. Na het diner verplaatsten we ons naar buiten voor een verrassing: een spectaculaire vuurshow! De artiesten haalden adembenemende kunsten uit met brandende fakkels, hoepels met vuur en ook waren er een paar vuurspuwers. Na deze mooie show was het tijd om los te gaan op de dansvloer tijdens het knallende eindfeest.

385c55abff556519c445c343

606b6e2f69598b852337d4d5

a81030eb53f892701b95be30

De dom speelde het verenigingslied!

f2128c2d7140503019cc7626

Nieuws

 • Open Avond

  Aanstaande woensdag is de open avond van Ichthus! Kom gezellig langs in de Nieuwe Kerk vanaf 18:00. Als je niet heel de avond kunt mag je natuurlijk ook later op de avond komen. Deze avond zal in het teken staan van kennis maken met de vereniging, met de mensen en natuurlijk een hoop gezelligheid! Dus ben je net geslaagd voor je examen, ga je beginnen aan een...

 • Mei: studie, gebed en feest!

  De maand mei begon met de jaarlijkse Studietrajecten. Verspreid over twee avonden gaven (oud-)Ichthianen een masterclass op het gebied van hun expertise, uiteenlopend van Kunstmatige Intelligentie tot Anatomie.

  Op 16 mei was het tijd voor de 80e Algemene Ledenvergadering van Ichthus Utrecht, en tevens de derde en laatste van het jaar. Tijdens deze...

 • April: Toerusting en Gezelligheid

  Om de onderlinge banden wat te versterken werd er door de eerstejaarscommissie een avondje poolen georganiseerd voor de eerstejaars. Onder het genot van een drankje werden de poolskills uit de kast gehaald en was het een leuke en gezellige avond. 

  Het toerustingsweekend is een weekend vanuit Ichthus Landelijk waarbij de f.t.-besturen van de verenigingen...

 • Maart: samen erop uit!

  De maand begon met de jaarlijkse Diesborrel als afsluiting van de Diesweek. Verschillende besturen uit Utrecht en ver daarbuiten kwamen naar café Walden om Bestuur Zijderveld te feliciteren met de 58e verjaardag van de vereniging.

  De volgende dag stond in Ede de Ichthus Landelijk Sportdag weer op het programma, waar natuurlijk een delegatie van...

 • Februari: een maand om te vieren

  Deze maand werd goed gestart met het enige echte BOCS feest. Waar verbroedering en feesten het doel was, stond een grote delegatie Ichthianen te feesten. Met als thema’ No Time For A Siësta Let’s Fiësta!’ werden de dansmoves van de Ichthianen weer goed op de proef gesteld. Ook was het tijd voor de tweede ALV van het jaar. Op deze ALV...