Liftwedstrijd naar Hamburg

Vrijdagochtend 18 maart stond een groep Ichthianen al vroeg naast hun bed om te gaan liften naar een nog onbekende bestemming. Tot het laatste moment voor vertrek was het nog een geheim, maar eindelijk werd de liftbestemming bekend gemaakt: de reizigers mochten Hamburg met een bezoekje gaan vereren.


De vraag was natuurlijk wie daar het snelst zou aankomen! 

Met het uitdelen van de kaarten en het fanatieke uitstippelen van de route barstte de strijd meteen los. Er werden kartonnen bordjes met de mooiste kunstwerken en de lelijkste letters gemaakt, en er werden zelfs heuse Hamburgershirten ingezet. Ritjes met vrachtwagenchauffeurs, geluksvogels met een rechtstreekse lift naar de eindbestemming, stranden bij een tankstation en meeblèren met ABBA: het kwam allemaal voorbij tijdens deze liftwedstrijd. Na een dag genieten in de Duitse stad was het zondagochtend weer tijd om te vertrekken. Een paar langere en kortere liftavonturen verder was iedereen weer veilig thuis.

Nieuws

 • Open Avond

  Aanstaande woensdag is de open avond van Ichthus! Kom gezellig langs in de Nieuwe Kerk vanaf 18:00. Als je niet heel de avond kunt mag je natuurlijk ook later op de avond komen. Deze avond zal in het teken staan van kennis maken met de vereniging, met de mensen en natuurlijk een hoop gezelligheid! Dus ben je net geslaagd voor je examen, ga je beginnen aan een...

 • Mei: studie, gebed en feest!

  De maand mei begon met de jaarlijkse Studietrajecten. Verspreid over twee avonden gaven (oud-)Ichthianen een masterclass op het gebied van hun expertise, uiteenlopend van Kunstmatige Intelligentie tot Anatomie.

  Op 16 mei was het tijd voor de 80e Algemene Ledenvergadering van Ichthus Utrecht, en tevens de derde en laatste van het jaar. Tijdens deze...

 • April: Toerusting en Gezelligheid

  Om de onderlinge banden wat te versterken werd er door de eerstejaarscommissie een avondje poolen georganiseerd voor de eerstejaars. Onder het genot van een drankje werden de poolskills uit de kast gehaald en was het een leuke en gezellige avond. 

  Het toerustingsweekend is een weekend vanuit Ichthus Landelijk waarbij de f.t.-besturen van de verenigingen...

 • Maart: samen erop uit!

  De maand begon met de jaarlijkse Diesborrel als afsluiting van de Diesweek. Verschillende besturen uit Utrecht en ver daarbuiten kwamen naar café Walden om Bestuur Zijderveld te feliciteren met de 58e verjaardag van de vereniging.

  De volgende dag stond in Ede de Ichthus Landelijk Sportdag weer op het programma, waar natuurlijk een delegatie van...

 • Februari: een maand om te vieren

  Deze maand werd goed gestart met het enige echte BOCS feest. Waar verbroedering en feesten het doel was, stond een grote delegatie Ichthianen te feesten. Met als thema’ No Time For A Siësta Let’s Fiësta!’ werden de dansmoves van de Ichthianen weer goed op de proef gesteld. Ook was het tijd voor de tweede ALV van het jaar. Op deze ALV...