Januari: knallend het nieuwe jaar in!

Januari zat weer bomvol leuke activiteiten bij Ichthus Utrecht. Hier lees je een samenvatting van die maand.

Het jaar 2018 begon voor de Utrechtse Ichthianen met de jaaropening. Tijdens de Praise & Prayer die avond werd er volop samen gezongen en gebeden en kwam Martin Zeeman langs om te spreken over het thema ‘Een gewaagd geloof’, aansluitend op het jaarthema ‘Gewaagd’. Daarna sloot de praeses af met een mooie speech en werd er getoost op het nieuwe jaar.

Martin Zeeman

Een week later stond de Gala-dating-borrel op het programma, in aanloop naar het Diesgala in maart. Het was gezellig druk op de borrel, waar ook een aantal Ichthianen van andere verenigingen aanwezig waren.

Gala-dating-borrel

Verder werd de week erna tijdens de maaltijd het kandidaatsbestuur bekendgemaakt. Dit gebeurde onder andere door een filmpje van de nacht ervoor, toen de kandidaats-bestuursleden ‘ontvoerd’ werden door het h.t. bestuur en voor het eerst te zien kregen wie de andere kandidaten waren. Het bestuur zal volgend jaar uit zes leden bestaan, doordat de functie van herus is toegevoegd.

Kandidaatsbestuur Van Zijverden

De volgende dag organiseerde de Accie weer een feest in de werfkelder van Rhodos aan de Oudegracht. Het thema was dit keer ‘Wild Wild West’ en zoals altijd was het weer een fantastisch feest, dit keer dus met vele cowboyhoeden en indianenveren.

Accie feest

Elke maand praten we je bij over de gebeurtenissen van onze Christelijke Studentenvereniging Ichthus Utrecht. Maandelijks op de hoogte blijven? Check regelmatig de website! Like ook onze Facebook-pagina voor meer nieuws en berichten

Nieuws

 • April: Toerusting en Gezelligheid

  Om de onderlinge banden wat te versterken werd er door de eerstejaarscommissie een avondje poolen georganiseerd voor de eerstejaars. Onder het genot van een drankje werden de poolskills uit de kast gehaald en was het een leuke en gezellige avond. 

  Het toerustingsweekend is een weekend vanuit Ichthus Landelijk waarbij de f.t.-besturen van de verenigingen...

 • Maart: samen erop uit!

  De maand begon met de jaarlijkse Diesborrel als afsluiting van de Diesweek. Verschillende besturen uit Utrecht en ver daarbuiten kwamen naar café Walden om Bestuur Zijderveld te feliciteren met de 58e verjaardag van de vereniging.

  De volgende dag stond in Ede de Ichthus Landelijk Sportdag weer op het programma, waar natuurlijk een delegatie van...

 • Februari: een maand om te vieren

  Deze maand werd goed gestart met het enige echte BOCS feest. Waar verbroedering en feesten het doel was, stond een grote delegatie Ichthianen te feesten. Met als thema’ No Time For A Siësta Let’s Fiësta!’ werden de dansmoves van de Ichthianen weer goed op de proef gesteld. Ook was het tijd voor de tweede ALV van het jaar. Op deze ALV...

 • Januari: knallend het nieuwe jaar in!

  Januari zat weer bomvol leuke activiteiten bij Ichthus Utrecht. Hier lees je een samenvatting van die maand.

  Het jaar 2018 begon voor de Utrechtse Ichthianen met de jaaropening. Tijdens de Praise & Prayer die avond werd er volop samen gezongen en gebeden en kwam Martin Zeeman langs om te spreken over het thema ‘Een gewaagd geloof’,...

 • December: Een afsluiting van een mooi jaar!

  Deze maand was er weer genoeg te doen voor de Utrechtse Ichthianen. Hier volgen de mooiste dingen uit de maand December.   Ook was het tijd voor de lang verwachte Bep/Henk activiteit. Dit was de uitgelezen kans om bestaande relaties te verbeteren en nog niet ontstane relaties te laten ontstaan. Het begon met een “hoe goed ken je je kinderen” quiz,...