Startweekend

startweeknd2Net als voorgaande jaren veroorzaakte een grote groep fietsers verkeersopstoppingen, files en geluidoverlast door het geluid van gammele fietsen, plotseling gerem en geschreeuw. Eén ding was duidelijk: Ichthus reisde weer af naar het Henschotermeer voor het jaarlijkse Startweekend.


Dit jaar was het thema: ‘Klaar voor de Start?’. En dat waren we zeker.

Het was een geweldig weekend met veel verschillende activiteiten. Omdat dit weekend zich niet laat vangen in een paar zinnen, zullen de volgende woorden een poging doen om dit mooie weekend te omschrijven:

Bloemkoolsoep, kennismaken met de eerstejaars, junglespeed, feest, plastic bedden, zoveel mogelijke overeenkomsten bedenken met je groepje, geen overeenkomsten kunnen bedenken, koffie, 100 kilo groente snijden, thee, watergevecht, gescheurd t-shirt, blauwe plek op je kin, weerwolven, goede gesprekken, Bep&Henk, nachtspel, valsspelen, water, leuk verhaal over Arno door de spreker, theedoekvolleybal, gouden fietsen dispuut, wachten op je eten, stapelbedden, ligretto, vies afwaswater, plastic bekertjes voetbal, tikkertje, douchen, lekke band, pauze, bijzondere leden vergadering, spelletjes, naamwoordgrapjes, troostprijs, fabuleus, bofkonten, dansen, toosten, 'we doen het met elkaar', installatie, van nuldejaars naar eerstejaars, zingen, zand, fietsen met je bagage, douchemuntjes, God, praisen, moe, koffie, slapen, toffe spreker, zeskamp, kringleiders, cake met muisjes, wie is mijn kring?, geboortekaartjes, tafelvoetbal, plastic beker, groepsfoto, broodjes knakworst, supergoede commissie, sporten, tegen je eigen team spelen, team 11?, de nacht doorhalen, chillen, splinters van de brug, mooi weer, tafeltennis, bier, Seth zangles geven, slapen op de bank, het fluitje, gevolg oorpijn, 3 uur slaap, uit de Hemelsbreed zingen, zwemmen, de eerste Vis- à -Vis, pannenkoeken als ontbijt, verjaardag lied zingen voor Lyke, kus me..?, daar zit wat in, gitaar, bikini, blauwe plekken, stokbrood, band, p&p, de nieuwe Ichthus kat, 1,5 uur felicitaties ontvangen, oorkonde, waar is Joost?, de beamer, frisbee, tosti's, nog meer koffie.

Kortom: We zijn van start!

 

 

DSC 4796 DSC 4702

DSC 4643 DSC 4754

Nieuws

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

 • Verdieping en ontspanning

  In april hebben we ook weer veel gedaan, van gezellige verenigingsavonden tot het opzoeken van verdieping. Tijd om even terug te kijken naar deze maand bij Ichthus!

  Deze maand vonden er onder andere activiteiten plaats die in het teken stonden van het delen van het geloof. Er werd een missieavond gehouden om samen...

 • Een extern gerichte maand

  Naast de wekelijkse maaltijden op woensdagavond en de kringavonden hebben er ook weer veel andere activiteiten bij Ichthus plaatsgevonden. Zo was er een thema-avond over geloofsgroei en werden er studietrajecten gehouden, waarbij er een aantal ichthianen aan andere ichthianen iets over een studiegerelateerd onderwerp vertelden. Wat erg leuk en leerzaam...

 • Ichthus Utrecht is jarig!

  De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

  Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij...

 • Met Ichthus 2019 in!

  Inmiddels leven we alweer een tijdje in 2019, maar dat is geen reden om niet nog even terug te blikken op het begin van dit nieuwe jaar!

  2019 begon bij Ichthus met de jaaropening, die bestond uit een Praise & Prayer, een speech van de praeses en natuurlijk werd er nog getoost op het nieuwe jaar.

  Er was ook een studialezing georganiseerd deze...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­