Startweekend

startweeknd2Net als voorgaande jaren veroorzaakte een grote groep fietsers verkeersopstoppingen, files en geluidoverlast door het geluid van gammele fietsen, plotseling gerem en geschreeuw. Eén ding was duidelijk: Ichthus reisde weer af naar het Henschotermeer voor het jaarlijkse Startweekend.


Dit jaar was het thema: ‘Klaar voor de Start?’. En dat waren we zeker.

Het was een geweldig weekend met veel verschillende activiteiten. Omdat dit weekend zich niet laat vangen in een paar zinnen, zullen de volgende woorden een poging doen om dit mooie weekend te omschrijven:

Bloemkoolsoep, kennismaken met de eerstejaars, junglespeed, feest, plastic bedden, zoveel mogelijke overeenkomsten bedenken met je groepje, geen overeenkomsten kunnen bedenken, koffie, 100 kilo groente snijden, thee, watergevecht, gescheurd t-shirt, blauwe plek op je kin, weerwolven, goede gesprekken, Bep&Henk, nachtspel, valsspelen, water, leuk verhaal over Arno door de spreker, theedoekvolleybal, gouden fietsen dispuut, wachten op je eten, stapelbedden, ligretto, vies afwaswater, plastic bekertjes voetbal, tikkertje, douchen, lekke band, pauze, bijzondere leden vergadering, spelletjes, naamwoordgrapjes, troostprijs, fabuleus, bofkonten, dansen, toosten, 'we doen het met elkaar', installatie, van nuldejaars naar eerstejaars, zingen, zand, fietsen met je bagage, douchemuntjes, God, praisen, moe, koffie, slapen, toffe spreker, zeskamp, kringleiders, cake met muisjes, wie is mijn kring?, geboortekaartjes, tafelvoetbal, plastic beker, groepsfoto, broodjes knakworst, supergoede commissie, sporten, tegen je eigen team spelen, team 11?, de nacht doorhalen, chillen, splinters van de brug, mooi weer, tafeltennis, bier, Seth zangles geven, slapen op de bank, het fluitje, gevolg oorpijn, 3 uur slaap, uit de Hemelsbreed zingen, zwemmen, de eerste Vis- à -Vis, pannenkoeken als ontbijt, verjaardag lied zingen voor Lyke, kus me..?, daar zit wat in, gitaar, bikini, blauwe plekken, stokbrood, band, p&p, de nieuwe Ichthus kat, 1,5 uur felicitaties ontvangen, oorkonde, waar is Joost?, de beamer, frisbee, tosti's, nog meer koffie.

Kortom: We zijn van start!

 

 

DSC 4796 DSC 4702

DSC 4643 DSC 4754

Nieuws

 • Februari: Feest!

  De maand februari stond geheel in het teken van het Lustrum. Er werden dan ook een groot aantal activiteiten georganiseerd door de Lustrumcie zodat er elke week voor iedereen wat te doen was.  In dit artikel dus een kleine greep uit een tal van activiteiten. 

  Na de maand af te hebben getrapt met een ZoKo, was er op dinsdag een jaarlagenavond. Door...

 • Januari: New year, new home!

  Jaja, 2020 begon met een enorme verandering... Namelijk de verhuizing naar de nieuwe huurlocatie Dijckzigt én naar de donderdag. De ingebruikname van Dijckzigt werd uitbundig gevierd met een rode loper, dansjes voor de maaltijd en een fantastisch bestuurscadeau; de tafelvoetbaltafel. Ook werd er tijdens de jaaropening zoals gebruikelijk een P&P gehouden...

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

  Zo begon de maand met een BOCS sing-in in de Jeruzalemkerk op dankdag waarop we met andere christelijke studenten uit Utrecht God hebben mogen loven en prijzen. Na afloop was er een gezellige...

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­