Startweekend

Startweekend groepsfoto

Van 19 tot 21 september was het eerste Ichthusweekend van dit jaar! Lees hieronder het verslag.


Het startweekend stond geheel in het teken van Cowboys versus Indians. De burgemeester van de cowboys was namelijk ontvoerd door de indianen, en als wraak waren de medicijnen van de indianen gestolen. Dit vroeg natuurlijk om een oplossing! Vrijdagavond barstte dan ook de strijd los tussen de indianen en de cowboys. Met veel moeite hebben de cowboys hun burgemeester teruggewonnen. 

Nu de rust was weergekeerd was het de volgende ochtend tijd om nader kennis te maken met de (toen nog) nuldejaars tijdens een speeddate. De nuldejaars en ouderejaars hadden de mogelijkheid elkaar te bestoken met vragen, hier maakten velen dan ook dankbaar gebruik van!

Hierna was het tijd voor de zeskamp, die helaas letterlijk in het water viel. Menig Ichthiaan trok zich hier niets van aan en vermaakte zich alsnog met een potje voetbal, tikkertje of een watergevecht. Daarna was het tijd voor het jaarlijkse watergooiritueel, waarbij de Ichthianen (vrijwillig of niet) een duik namen in het Henschotermeer. ’s Avonds maakte iedereen zich klaar voor de BLV, waar de eerstejaars, kringleiders, kringcoaches en nestoren werden geïnstalleerd. De avond werd afgesloten met een spetterend feest!

De volgende ochtend was het weer vroeg opstaan voor het ontbijt en de Praise & Prayer, met muziek, spreker en gebed. Na het middageten en het geliefde eindcorvee was het weekend alweer voorbij. Het was een geslaagd weekend, commissie bedankt!

Startweekend cowboys

Startweekend indianen

Startweekend groepsfoto 2

Startweekend eerstejaars

Nieuws

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

 • Verdieping en ontspanning

  In april hebben we ook weer veel gedaan, van gezellige verenigingsavonden tot het opzoeken van verdieping. Tijd om even terug te kijken naar deze maand bij Ichthus!

  Deze maand vonden er onder andere activiteiten plaats die in het teken stonden van het delen van het geloof. Er werd een missieavond gehouden om samen...

 • Een extern gerichte maand

  Naast de wekelijkse maaltijden op woensdagavond en de kringavonden hebben er ook weer veel andere activiteiten bij Ichthus plaatsgevonden. Zo was er een thema-avond over geloofsgroei en werden er studietrajecten gehouden, waarbij er een aantal ichthianen aan andere ichthianen iets over een studiegerelateerd onderwerp vertelden. Wat erg leuk en leerzaam...

 • Ichthus Utrecht is jarig!

  De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

  Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij...

 • Met Ichthus 2019 in!

  Inmiddels leven we alweer een tijdje in 2019, maar dat is geen reden om niet nog even terug te blikken op het begin van dit nieuwe jaar!

  2019 begon bij Ichthus met de jaaropening, die bestond uit een Praise & Prayer, een speech van de praeses en natuurlijk werd er nog getoost op het nieuwe jaar.

  Er was ook een studialezing georganiseerd deze...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­