Startweekend

Startweekend groepsfoto

Van 19 tot 21 september was het eerste Ichthusweekend van dit jaar! Lees hieronder het verslag.


Het startweekend stond geheel in het teken van Cowboys versus Indians. De burgemeester van de cowboys was namelijk ontvoerd door de indianen, en als wraak waren de medicijnen van de indianen gestolen. Dit vroeg natuurlijk om een oplossing! Vrijdagavond barstte dan ook de strijd los tussen de indianen en de cowboys. Met veel moeite hebben de cowboys hun burgemeester teruggewonnen. 

Nu de rust was weergekeerd was het de volgende ochtend tijd om nader kennis te maken met de (toen nog) nuldejaars tijdens een speeddate. De nuldejaars en ouderejaars hadden de mogelijkheid elkaar te bestoken met vragen, hier maakten velen dan ook dankbaar gebruik van!

Hierna was het tijd voor de zeskamp, die helaas letterlijk in het water viel. Menig Ichthiaan trok zich hier niets van aan en vermaakte zich alsnog met een potje voetbal, tikkertje of een watergevecht. Daarna was het tijd voor het jaarlijkse watergooiritueel, waarbij de Ichthianen (vrijwillig of niet) een duik namen in het Henschotermeer. ’s Avonds maakte iedereen zich klaar voor de BLV, waar de eerstejaars, kringleiders, kringcoaches en nestoren werden geïnstalleerd. De avond werd afgesloten met een spetterend feest!

De volgende ochtend was het weer vroeg opstaan voor het ontbijt en de Praise & Prayer, met muziek, spreker en gebed. Na het middageten en het geliefde eindcorvee was het weekend alweer voorbij. Het was een geslaagd weekend, commissie bedankt!

Startweekend cowboys

Startweekend indianen

Startweekend groepsfoto 2

Startweekend eerstejaars

Nieuws

 • Februari: Feest!

  De maand februari stond geheel in het teken van het Lustrum. Er werden dan ook een groot aantal activiteiten georganiseerd door de Lustrumcie zodat er elke week voor iedereen wat te doen was.  In dit artikel dus een kleine greep uit een tal van activiteiten. 

  Na de maand af te hebben getrapt met een ZoKo, was er op dinsdag een jaarlagenavond. Door...

 • Januari: New year, new home!

  Jaja, 2020 begon met een enorme verandering... Namelijk de verhuizing naar de nieuwe huurlocatie Dijckzigt én naar de donderdag. De ingebruikname van Dijckzigt werd uitbundig gevierd met een rode loper, dansjes voor de maaltijd en een fantastisch bestuurscadeau; de tafelvoetbaltafel. Ook werd er tijdens de jaaropening zoals gebruikelijk een P&P gehouden...

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

  Zo begon de maand met een BOCS sing-in in de Jeruzalemkerk op dankdag waarop we met andere christelijke studenten uit Utrecht God hebben mogen loven en prijzen. Na afloop was er een gezellige...

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­