Toen waanzinnig nog heel gewoon was

Lustrumactiviteit foto 1

Woensdag 24 september was het dan eindelijk zover: de allereerste lustrumactiviteit van dit jaar. En wat was het waanzinnig leuk! We gingen met elkaar terug naar onze kindertijd en herbeleefden allerlei herinneringen.


In groepjes van 3 of 4 Ichthianen streden we tijdens verschillende opdrachten tegen elkaar. De lustrumcommissie had zich helemaal uitgeleefd in het verzinnen van deze opdrachten en dit resulteerde in een fantastische avond. Zo zongen we op ons allermooist mee met K3 of Kinderen voor Kinderen en lieten daarbij ook onze mooie dansmoves zien. Ook deden we een potje knikkeren, moesten we zo vaak mogelijk touwtje springen met je groepje op een zo originenele mogelijke manier of maakten we de mooiste scoobidoocreaties. Misschien wel het allerleukste was de skippyballenrace. Op twee (voor volwassenen) veel te kleine skippyballen gingen we de strijd aan tijdens een estafette-parcour door de keuken. Dit resulteerde in veel gelach, veel omvallen en veel valsspelen. Maar wat was het hilarisch (en onwijs vermoeiend) om te doen! Tussen de opdrachten door was er pauze waar we een waanzinnig schattig snoepzakje kregen (zo’n zakje dat je atijd aan het eind van een kinderfeestje kreeg). Helaas ging de avond supersnel voorbij en moesten we stoppen. De punten werden geteld en tijdens een spannende prijsuitreiking  kreeg het winnende groepje een heuse Berencake mét slagroom. Aan het eind van de avond werd er met kinderchampagne geproost op een wa-wa-wa-waanzinnig lustrumjaar en was het tijd voor een gezellige borrel.

Lustrumactiviteit foto 3

Lustrumactiviteit foto 2

Lustrumactiviteit foto 5

Lustrumactiviteit foto 6

Nieuws

 • Februari: Feest!

  De maand februari stond geheel in het teken van het Lustrum. Er werden dan ook een groot aantal activiteiten georganiseerd door de Lustrumcie zodat er elke week voor iedereen wat te doen was.  In dit artikel dus een kleine greep uit een tal van activiteiten. 

  Na de maand af te hebben getrapt met een ZoKo, was er op dinsdag een jaarlagenavond. Door...

 • Januari: New year, new home!

  Jaja, 2020 begon met een enorme verandering... Namelijk de verhuizing naar de nieuwe huurlocatie Dijckzigt én naar de donderdag. De ingebruikname van Dijckzigt werd uitbundig gevierd met een rode loper, dansjes voor de maaltijd en een fantastisch bestuurscadeau; de tafelvoetbaltafel. Ook werd er tijdens de jaaropening zoals gebruikelijk een P&P gehouden...

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

  Zo begon de maand met een BOCS sing-in in de Jeruzalemkerk op dankdag waarop we met andere christelijke studenten uit Utrecht God hebben mogen loven en prijzen. Na afloop was er een gezellige...

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­