Toen waanzinnig nog heel gewoon was

Lustrumactiviteit foto 1

Woensdag 24 september was het dan eindelijk zover: de allereerste lustrumactiviteit van dit jaar. En wat was het waanzinnig leuk! We gingen met elkaar terug naar onze kindertijd en herbeleefden allerlei herinneringen.


In groepjes van 3 of 4 Ichthianen streden we tijdens verschillende opdrachten tegen elkaar. De lustrumcommissie had zich helemaal uitgeleefd in het verzinnen van deze opdrachten en dit resulteerde in een fantastische avond. Zo zongen we op ons allermooist mee met K3 of Kinderen voor Kinderen en lieten daarbij ook onze mooie dansmoves zien. Ook deden we een potje knikkeren, moesten we zo vaak mogelijk touwtje springen met je groepje op een zo originenele mogelijke manier of maakten we de mooiste scoobidoocreaties. Misschien wel het allerleukste was de skippyballenrace. Op twee (voor volwassenen) veel te kleine skippyballen gingen we de strijd aan tijdens een estafette-parcour door de keuken. Dit resulteerde in veel gelach, veel omvallen en veel valsspelen. Maar wat was het hilarisch (en onwijs vermoeiend) om te doen! Tussen de opdrachten door was er pauze waar we een waanzinnig schattig snoepzakje kregen (zo’n zakje dat je atijd aan het eind van een kinderfeestje kreeg). Helaas ging de avond supersnel voorbij en moesten we stoppen. De punten werden geteld en tijdens een spannende prijsuitreiking  kreeg het winnende groepje een heuse Berencake mét slagroom. Aan het eind van de avond werd er met kinderchampagne geproost op een wa-wa-wa-waanzinnig lustrumjaar en was het tijd voor een gezellige borrel.

Lustrumactiviteit foto 3

Lustrumactiviteit foto 2

Lustrumactiviteit foto 5

Lustrumactiviteit foto 6

Nieuws

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

 • Verdieping en ontspanning

  In april hebben we ook weer veel gedaan, van gezellige verenigingsavonden tot het opzoeken van verdieping. Tijd om even terug te kijken naar deze maand bij Ichthus!

  Deze maand vonden er onder andere activiteiten plaats die in het teken stonden van het delen van het geloof. Er werd een missieavond gehouden om samen...

 • Een extern gerichte maand

  Naast de wekelijkse maaltijden op woensdagavond en de kringavonden hebben er ook weer veel andere activiteiten bij Ichthus plaatsgevonden. Zo was er een thema-avond over geloofsgroei en werden er studietrajecten gehouden, waarbij er een aantal ichthianen aan andere ichthianen iets over een studiegerelateerd onderwerp vertelden. Wat erg leuk en leerzaam...

 • Ichthus Utrecht is jarig!

  De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

  Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij...

 • Met Ichthus 2019 in!

  Inmiddels leven we alweer een tijdje in 2019, maar dat is geen reden om niet nog even terug te blikken op het begin van dit nieuwe jaar!

  2019 begon bij Ichthus met de jaaropening, die bestond uit een Praise & Prayer, een speech van de praeses en natuurlijk werd er nog getoost op het nieuwe jaar.

  Er was ook een studialezing georganiseerd deze...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­