Kerstmaaltijd

Schermafbeelding 2014-12-23 om 16.35.11

De chauffeur van de bus naar Odijk wist niet wat hem overkwam afgelopen woensdagavond. Zoveel netgeklede heren en hooggehakte dames in zijn bus is vast een zeldzaamheid! 


Dit was dan ook een speciale gelegenheid: het jaarlijkse kerstdiner van Ichthus. We werden verwelkomd op een sfeervolle, landelijk gelegen locatie in de buurt van Utrecht. Want: ‘waar kun je het kerstfeest beter vieren dan in een stal?’ aldus onze gastvrouw.

Er was een feestelijk driegangendiner klaargemaakt door de ijverige kerstmaaltijdcommissie. We hebben genoten van tomatensoep met een bladerdeegster, gevolgd door aardappeltjes met groente en varkenshaas. Bij het nagerecht konden we kiezen uit een heel aantal verschillende taarten gebakken door de leden. Een speciaal Ichthus-kerstkoor verraste ons met een aantal kerstliedjes, en het duo Trolkov zorgde voor een hoop hilariteit met hun kerstrap. Na de maaltijd was er een kerst-P&P waarbij de band ons enthousiast begeleidde bij de bekende en minder bekende kerstliederen. We kunnen terugkijken op een heel gezellige, mooie avond en een goede afsluiting van het jaar!

Schermafbeelding 2014-12-23 om 16.40.40

Schermafbeelding 2014-12-23 om 16.36.39

Schermafbeelding 2014-12-23 om 16.34.13

Schermafbeelding 2014-12-23 om 16.33.42

Nieuws

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

  Zo begon de maand met een BOCS sing-in in de Jeruzalemkerk op dankdag waarop we met andere christelijke studenten uit Utrecht God hebben mogen loven en prijzen. Na afloop was er een gezellige...

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

 • Verdieping en ontspanning

  In april hebben we ook weer veel gedaan, van gezellige verenigingsavonden tot het opzoeken van verdieping. Tijd om even terug te kijken naar deze maand bij Ichthus!

  Deze maand vonden er onder andere activiteiten plaats die in het teken stonden van het delen van het geloof. Er werd een missieavond gehouden om samen...

 • Een extern gerichte maand

  Naast de wekelijkse maaltijden op woensdagavond en de kringavonden hebben er ook weer veel andere activiteiten bij Ichthus plaatsgevonden. Zo was er een thema-avond over geloofsgroei en werden er studietrajecten gehouden, waarbij er een aantal ichthianen aan andere ichthianen iets over een studiegerelateerd onderwerp vertelden. Wat erg leuk en leerzaam...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­