Februari: een maand om te vieren

Deze maand werd goed gestart met het enige echte BOCS feest. Waar verbroedering en feesten het doel was, stond een grote delegatie Ichthianen te feesten. Met als thema’ No Time For A Siësta Let’s Fiësta!’ werden de dansmoves van de Ichthianen weer goed op de proef gesteld. Ook was het tijd voor de tweede ALV van het jaar. Op deze ALV werden de halfjaarcijfers gepresenteerd, het kandidaatsbestuur werd officieel ingestemd als f.t. bestuur en werd de motie aangenomen dat de das in het vervolg niet in een enkele windsor knoop mag worden geknoopt.

f.t. bestuur Van Zijderdenf.t. bestuur Van Zijverden

De droom van bestuur Zijderveld is het organiseren van een Passionweek in Utrecht. 21 Februari was de voorbereiding van deze periode met het launch event. Samen met de sprekers die aanwezig zullen zijn in de Passionweek werd meer informatie gegeven over wat de Passionweek in gaat houden.  

Spreker bij de middagevenementen, Solomon Dimitriadis

Spreker bij de middagevenementen, Solomon Dimitriadis

In Februari mag Ichthus Utrecht ook haar verjaardag vieren. In deze Diesweek vonden verschillende activiteiten plaats om samen met de vereniging dit te vieren. Zo was er op zondag sprake van een zondagse koffie, werd er op maandag fanatiek gelasergamed rondom de mooie grachten van Utrecht en werd er op dinsdag door de kringen op verscheidende plaatsen in Utrecht geschilderd, getimmerd en koffie gezet. Dit in samenwerking met Stichting Present, die vrijwilligers koppelt aan projecten door heel Utrecht heen. Op woensdag hadden we een luxe maaltijd met aansluitend een internationale Dies P&P. Op donderdag was het gala met als thema ‘Fiësta Cubana’. Hier konden de Ichthianen uitgedost in hun mooiste rokkostuum en galajurk genieten van heerlijk diner en natuurlijk een salsa workshop. Omdat een week feest vieren ontzettend zwaar is, kon men bijkomen bij een heuse ouderwetse pyjama party.  

Lasergamen rondom de Oude GrachtLasergamen rondom de Oude Gracht

Nieuws

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

  Zo begon de maand met een BOCS sing-in in de Jeruzalemkerk op dankdag waarop we met andere christelijke studenten uit Utrecht God hebben mogen loven en prijzen. Na afloop was er een gezellige...

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

 • Verdieping en ontspanning

  In april hebben we ook weer veel gedaan, van gezellige verenigingsavonden tot het opzoeken van verdieping. Tijd om even terug te kijken naar deze maand bij Ichthus!

  Deze maand vonden er onder andere activiteiten plaats die in het teken stonden van het delen van het geloof. Er werd een missieavond gehouden om samen...

 • Een extern gerichte maand

  Naast de wekelijkse maaltijden op woensdagavond en de kringavonden hebben er ook weer veel andere activiteiten bij Ichthus plaatsgevonden. Zo was er een thema-avond over geloofsgroei en werden er studietrajecten gehouden, waarbij er een aantal ichthianen aan andere ichthianen iets over een studiegerelateerd onderwerp vertelden. Wat erg leuk en leerzaam...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­