Mei: studie, gebed en feest!

De maand mei begon met de jaarlijkse Studietrajecten. Verspreid over twee avonden gaven (oud-)Ichthianen een masterclass op het gebied van hun expertise, uiteenlopend van Kunstmatige Intelligentie tot Anatomie.

Op 16 mei was het tijd voor de 80e Algemene Ledenvergadering van Ichthus Utrecht, en tevens de derde en laatste van het jaar. Tijdens deze vergadering presenteerde het f.t. bestuur haar beleidsvoorstel, werd er gepraat en gestemd over het voorstel van de Pandcommissie en werden er weer twee mooie moties aangedragen. Een van die moties werd aangenomen, wat betekent dat er volgend jaar tijdens het diesgala een debatwedstrijd gehouden zal worden.

Beleidsvoorstel f.t. bestuur Van Zijverden

Beleidsvoorstel f.t. bestuur Van Zijverden

Een week later was er na de maaltijd de Nacht van Gebed, waar twee sprekers ons vertelden over hun ervaringen in Noord-Korea, waar ze verschillende keren geweest waren. Na hun bijzondere verhalen mochten we samen bidden voor christenen die wereldwijd vervolgd worden.

De volgende dag was het tijd voor een spetterend feestje aan de Oudegracht! Deze werd georganiseerd door de Activiteitencommissie en had als thema: ‘Alle eendjes zwemmen in het water’. Versierd met kleding en opblaasbare voorwerpen met eenden erop gingen de Ichthianen weer lekker los!

Accie feest

Accie feest

Verder gingen h.t. bestuur Zijderveld en f.t. bestuur Van Zijverden samen op overdrachtsweekend om ervoor te zorgen dat de vereniging ook volgend jaar weer in goede handen is.

Elke maand praten we je bij over de gebeurtenissen van onze Christelijke Studentenvereniging Ichthus Utrecht. Maandelijks op de hoogte blijven? Check regelmatig de website! Like ook onze Facebook-pagina voor meer nieuws en berichten

Nieuws

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

 • Verdieping en ontspanning

  In april hebben we ook weer veel gedaan, van gezellige verenigingsavonden tot het opzoeken van verdieping. Tijd om even terug te kijken naar deze maand bij Ichthus!

  Deze maand vonden er onder andere activiteiten plaats die in het teken stonden van het delen van het geloof. Er werd een missieavond gehouden om samen...

 • Een extern gerichte maand

  Naast de wekelijkse maaltijden op woensdagavond en de kringavonden hebben er ook weer veel andere activiteiten bij Ichthus plaatsgevonden. Zo was er een thema-avond over geloofsgroei en werden er studietrajecten gehouden, waarbij er een aantal ichthianen aan andere ichthianen iets over een studiegerelateerd onderwerp vertelden. Wat erg leuk en leerzaam...

 • Ichthus Utrecht is jarig!

  De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

  Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij...

 • Met Ichthus 2019 in!

  Inmiddels leven we alweer een tijdje in 2019, maar dat is geen reden om niet nog even terug te blikken op het begin van dit nieuwe jaar!

  2019 begon bij Ichthus met de jaaropening, die bestond uit een Praise & Prayer, een speech van de praeses en natuurlijk werd er nog getoost op het nieuwe jaar.

  Er was ook een studialezing georganiseerd deze...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­