Mei: studie, gebed en feest!

De maand mei begon met de jaarlijkse Studietrajecten. Verspreid over twee avonden gaven (oud-)Ichthianen een masterclass op het gebied van hun expertise, uiteenlopend van Kunstmatige Intelligentie tot Anatomie.

Op 16 mei was het tijd voor de 80e Algemene Ledenvergadering van Ichthus Utrecht, en tevens de derde en laatste van het jaar. Tijdens deze vergadering presenteerde het f.t. bestuur haar beleidsvoorstel, werd er gepraat en gestemd over het voorstel van de Pandcommissie en werden er weer twee mooie moties aangedragen. Een van die moties werd aangenomen, wat betekent dat er volgend jaar tijdens het diesgala een debatwedstrijd gehouden zal worden.

Beleidsvoorstel f.t. bestuur Van Zijverden

Beleidsvoorstel f.t. bestuur Van Zijverden

Een week later was er na de maaltijd de Nacht van Gebed, waar twee sprekers ons vertelden over hun ervaringen in Noord-Korea, waar ze verschillende keren geweest waren. Na hun bijzondere verhalen mochten we samen bidden voor christenen die wereldwijd vervolgd worden.

De volgende dag was het tijd voor een spetterend feestje aan de Oudegracht! Deze werd georganiseerd door de Activiteitencommissie en had als thema: ‘Alle eendjes zwemmen in het water’. Versierd met kleding en opblaasbare voorwerpen met eenden erop gingen de Ichthianen weer lekker los!

Accie feest

Accie feest

Verder gingen h.t. bestuur Zijderveld en f.t. bestuur Van Zijverden samen op overdrachtsweekend om ervoor te zorgen dat de vereniging ook volgend jaar weer in goede handen is.

Elke maand praten we je bij over de gebeurtenissen van onze Christelijke Studentenvereniging Ichthus Utrecht. Maandelijks op de hoogte blijven? Check regelmatig de website! Like ook onze Facebook-pagina voor meer nieuws en berichten

Nieuws

 • Ichthus Utrecht is jarig!

  De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

  Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij...

 • Met Ichthus 2019 in!

  Inmiddels leven we alweer een tijdje in 2019, maar dat is geen reden om niet nog even terug te blikken op het begin van dit nieuwe jaar!

  2019 begon bij Ichthus met de jaaropening, die bestond uit een Praise & Prayer, een speech van de praeses en natuurlijk werd er nog getoost op het nieuwe jaar.

  Er was ook een studialezing georganiseerd deze...

 • September: Gaan met die banaan!

  Onder het jaarthema 'gaan met die banaan!' is Ichthus in de maand september weer van start gegaan.

  Deze maand vond de introductieweek plaats, met als thema 'alle kleuren van de regenboog'. In deze week konden potentiële leden de sfeer proeven bij Ichthus. Met onder andere de Tour de Hap, de vissenvoeravond en het feest konden de groentjes kennismaken...

 • Ben je geinteresseerd in Ichthus?

  Beste toekomstig lid,

  Leuk dat je een kijkje neemt op de Ichthus site! Hier vindt je alle informatie over wie wij zijn en wat wij doen. Nu is dit natuurlijk heel leerzaam, maar wil je niet meemaken hoe Ichthus is? Dat kan!

  Van 10-14 September organiseert Ichthus een introweek waar jij je helemaal kan onderdompelen in het mooie Ichthus. Elke avond is...

 • Juni: Een tijd van komen en een tijd van gaan

  De maand Juni was een zeer drukke periode voor Ichthus. Elke woensdag was er wel een activiteit of een borrel, de laatste kringavonden werden gehouden en het toenmalige f.t. en h.t. bestuur maakte zich op voor de bestuurswissel tijdens de laatste Bijzondere Leden Vergadering. 

  Als eerste op de planning stond een Borreldebat avond over orgaandonatie. Na...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­