Met Ichthus 2019 in!

Inmiddels leven we alweer een tijdje in 2019, maar dat is geen reden om niet nog even terug te blikken op het begin van dit nieuwe jaar!

2019 begon bij Ichthus met de jaaropening, die bestond uit een Praise & Prayer, een speech van de praeses en natuurlijk werd er nog getoost op het nieuwe jaar.

Er was ook een studialezing georganiseerd deze maand. Deze lezing werd gegeven door Gijsbert van den Brink en had als onderwerp 'Evolutie, wat als het waar is?' Deze interessante lezing was zeer goed bezocht.

Het Ichthus Landelijk Gala werd dit jaar in Breda gehouden met het thema 'Parels in het Zuiden'. Dit is een gala voor alle ichthusverenigingen in Nederland. Dat konden we als Ichthus Utrecht natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Hoewel veel mensen Breda veel te ver vonden, zijn er toch een paar ichthianen uit Utrecht bij dit mooie gala aanwezig geweest.

De wekelijkse maaltijd op woensdagavond werd tijdens de 'sjaarsmaaltijd' volledig georganiseerd door de eerstejaars. Ook was het alweer tijd om het kandidaatsbestuur bekend te maken, wat tijdens deze maaltijd plaatsvond. Deze spannende bekendmaking werd op een erg bijzondere manier gedaan.

 

 

Deze maand heeft ook het liftweekend plaatsgevonden. Een groep ichthianen zijn in tweetallen gaan liften, met dit jaar Stuttgart als bestemming. De groep vertrok op vrijdagochtend en op zondag werd er weer terug gelift. Het is iedereen gelukt om aan te komen en er was natuurlijk ook tijd om de stad te verkennen. Het was dus zeker een geslaagd weekend!

Op de laatste woensdagavond van deze maand was er een avond georganiseerd door het M-team dat ging over gebed. Ook was er deze avond een grote groep Ichthianen uit Leiden op bezoek. En ter afsluiting werd er gezellig geborreld.

De maand januari werd afgesloten met een galadatingborrel in het oude vertrouwde Café Lebowski, waarbij men opzoek kon gaan naar een galadate voor het gala van onze eigen vereniging in februari. 

Nieuws

 • Ichthus Utrecht is jarig!

  De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

  Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij...

 • Met Ichthus 2019 in!

  Inmiddels leven we alweer een tijdje in 2019, maar dat is geen reden om niet nog even terug te blikken op het begin van dit nieuwe jaar!

  2019 begon bij Ichthus met de jaaropening, die bestond uit een Praise & Prayer, een speech van de praeses en natuurlijk werd er nog getoost op het nieuwe jaar.

  Er was ook een studialezing georganiseerd deze...

 • September: Gaan met die banaan!

  Onder het jaarthema 'gaan met die banaan!' is Ichthus in de maand september weer van start gegaan.

  Deze maand vond de introductieweek plaats, met als thema 'alle kleuren van de regenboog'. In deze week konden potentiële leden de sfeer proeven bij Ichthus. Met onder andere de Tour de Hap, de vissenvoeravond en het feest konden de groentjes kennismaken...

 • Ben je geinteresseerd in Ichthus?

  Beste toekomstig lid,

  Leuk dat je een kijkje neemt op de Ichthus site! Hier vindt je alle informatie over wie wij zijn en wat wij doen. Nu is dit natuurlijk heel leerzaam, maar wil je niet meemaken hoe Ichthus is? Dat kan!

  Van 10-14 September organiseert Ichthus een introweek waar jij je helemaal kan onderdompelen in het mooie Ichthus. Elke avond is...

 • Juni: Een tijd van komen en een tijd van gaan

  De maand Juni was een zeer drukke periode voor Ichthus. Elke woensdag was er wel een activiteit of een borrel, de laatste kringavonden werden gehouden en het toenmalige f.t. en h.t. bestuur maakte zich op voor de bestuurswissel tijdens de laatste Bijzondere Leden Vergadering. 

  Als eerste op de planning stond een Borreldebat avond over orgaandonatie. Na...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­