Ichthus Utrecht is jarig!

De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij Ichthus. De oudermaaltijd is al een aantal jaar niet meer georganiseerd, maar het was een groot succes, met na de maaltijd ook nog een mini Praise&Prayer. 

De dag erna gingen de eerstejaars en de tweedejaars tegen elkaar lasergamen. Het was een erg gezellige avond en natuurlijk werd er ook nog een drankje gedaan.

Ook heeft de Algemene Leden Vergadering weer plaatsgevonden, waarbij onder andere het kandidaatsbestuur officieel f.t.bestuur is geworden. Zij zullen volgend jaar het nieuwe bestuur van de vereniging zijn.

ALV

Verder vond het jaarlijkse BOCS feest deze maand plaats, met als thema: het sprookjesBOCS. Dit kon Ichthus natuurlijk niet missen! Een groot aantal ichthianen was dan ook aanwezig bij dit leuke feestje.

Op 25 februari is Ichthus Utrecht 59 jaar geworden! Dit was natuurlijk ook een feestje waard. In de Diesweek hebben we dit de hele week kunnen vieren. Op zondag was er een ZoKo (zondagse koffie) waarbij er gezellig met elkaar koffie werd gedronken en taart werd gegeten. Maandag was het tijd voor het stadsspel, in groepjes moesten er verschillende opdrachten en spelletjes gedaan worden op verschillende locaties in de stad, na het spel werd er nog gezellig geborreld. Op dinsdag hebben alle kringen een vrijwilligerswerkproject gedaan bij stichting Present. En woensdag werd er genoten van een driegangendiner en een Praise&Prayer, met als afsluiting een toost op de verjaardag van de vereniging. De Diesweek werd op vrijdag afgesloten met de Diesborrel.

 

Op donderdagavond in de Diesweek heeft het gala plaatsgevonden. Met natuurlijk een heus driegangendiner, een gezellig feestje en een geweldige openingsdans, maar ook werd er dit jaar voor het eerst een debatwedstrijd georganiseerd, waarbij genoten kon worden van een spannende finale tijdens het gala. We kunnen terugkijken op een prachtig gala!

Nieuws

 • Ichthus Utrecht is jarig!

  De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

  Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij...

 • Met Ichthus 2019 in!

  Inmiddels leven we alweer een tijdje in 2019, maar dat is geen reden om niet nog even terug te blikken op het begin van dit nieuwe jaar!

  2019 begon bij Ichthus met de jaaropening, die bestond uit een Praise & Prayer, een speech van de praeses en natuurlijk werd er nog getoost op het nieuwe jaar.

  Er was ook een studialezing georganiseerd deze...

 • September: Gaan met die banaan!

  Onder het jaarthema 'gaan met die banaan!' is Ichthus in de maand september weer van start gegaan.

  Deze maand vond de introductieweek plaats, met als thema 'alle kleuren van de regenboog'. In deze week konden potentiële leden de sfeer proeven bij Ichthus. Met onder andere de Tour de Hap, de vissenvoeravond en het feest konden de groentjes kennismaken...

 • Ben je geinteresseerd in Ichthus?

  Beste toekomstig lid,

  Leuk dat je een kijkje neemt op de Ichthus site! Hier vindt je alle informatie over wie wij zijn en wat wij doen. Nu is dit natuurlijk heel leerzaam, maar wil je niet meemaken hoe Ichthus is? Dat kan!

  Van 10-14 September organiseert Ichthus een introweek waar jij je helemaal kan onderdompelen in het mooie Ichthus. Elke avond is...

 • Juni: Een tijd van komen en een tijd van gaan

  De maand Juni was een zeer drukke periode voor Ichthus. Elke woensdag was er wel een activiteit of een borrel, de laatste kringavonden werden gehouden en het toenmalige f.t. en h.t. bestuur maakte zich op voor de bestuurswissel tijdens de laatste Bijzondere Leden Vergadering. 

  Als eerste op de planning stond een Borreldebat avond over orgaandonatie. Na...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­