November: Ichthus gaat verhuizen!

De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

Zo begon de maand met een BOCS sing-in in de Jeruzalemkerk op dankdag waarop we met andere christelijke studenten uit Utrecht God hebben mogen loven en prijzen. Na afloop was er een gezellige borrel.  

Op kring was het in november tijd om de Bijbel in te duiken. Ook hebben de eerste kringweekenden plaatsgevonden en komen de kringleden zo dichter bij elkaar om een hechte groep te vormen.  

Verder vond er weer een lustrumactiviteit plaats. Dit was een Open Mic avond waarop we onder het genot van een drankje de talenten van vele Ichthianen hebben mogen bewonderen. Er was veel muziek en er werd voorgedragen uit eigen werk.  Het was een groot succes!

Open Mic Avond     Open Mic Avond   

Eind november was er een thema-avond over openheid die werd geleid door twee alumni. Door middel van een ontspannen inkomer, deden we ‘over de streep’ en spraken we met elkaar over open zijn als persoon en als vereniging. Het was een leerzame en verdiepende avond.  

De maand werd afgesloten door een erg korte ALV op dinsdag waar o.t. Bestuur van Zijverden afscheid van de vereniging nam, een onafhankelijk brasdispuut werd gepresenteerd en het werk van Ingrid I werd vereeuwigd in het geschenk van een portret dat vanaf januari aan de muur van onze nieuwe locatie zal schitteren.

ALV     ALV

Want ja, natuurlijk kunnen we niet vergeten dat we deze maand een nieuw onderkomen hebben gevonden. Kijk dus nog maar even goed naar die esthetische hangende glazen bollen met planten erin op de foto's, want die zie je straks niet meer elke week. Vanaf het nieuwe jaar zullen we elkaar elke donderdagavond in Dijckzigt zien!

Nieuws

 • Februari: Feest!

  De maand februari stond geheel in het teken van het Lustrum. Er werden dan ook een groot aantal activiteiten georganiseerd door de Lustrumcie zodat er elke week voor iedereen wat te doen was.  In dit artikel dus een kleine greep uit een tal van activiteiten. 

  Na de maand af te hebben getrapt met een ZoKo, was er op dinsdag een jaarlagenavond. Door...

 • Januari: New year, new home!

  Jaja, 2020 begon met een enorme verandering... Namelijk de verhuizing naar de nieuwe huurlocatie Dijckzigt én naar de donderdag. De ingebruikname van Dijckzigt werd uitbundig gevierd met een rode loper, dansjes voor de maaltijd en een fantastisch bestuurscadeau; de tafelvoetbaltafel. Ook werd er tijdens de jaaropening zoals gebruikelijk een P&P gehouden...

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

  Zo begon de maand met een BOCS sing-in in de Jeruzalemkerk op dankdag waarop we met andere christelijke studenten uit Utrecht God hebben mogen loven en prijzen. Na afloop was er een gezellige...

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­