Weekenden

Elk jaar zijn er verschillende weekenden waar je heen kunt gaan. We hebben kringweekenden, waar je met je kring een weekendje weggaat en welke vrij in te vullen zijn. Aan het begin van het collegejaar, in september, is er het startweekend: een gezellig en ontspannen weekend om eerstejaars en ouderejaars kennis te laten maken en het jaar op een leuke manier te beginnen. In het voorjaar is er een verdiepingsweekend. Zoals de naam al zegt is dit een verdiepend weekend, met lezingen, workshos, maar ook vrije tijd om te ontspannen. Het slotweekend in juni is een gezellige afsluiter van het jaar.

Daarnaast wordt er door Ichthus Landelijk jaarlijks een Retraite georganiseerd, die plaats vindt in november. Dit is een weekend met alle Ichthusverenigingen van Nederland, waar je met elkaar je terugtrekt in een klooster en verdiepende lezingen en workshops kan volgen. Ook vanuit IFES, een internationale organisatie waar Ichthus Utrecht ook bij aangesloten is, worden conferenties georganiseerd. Aan het begin van het jaar is de Read-It, voor kringleiders, kringleden en kringcoaches, om toegerust te worden voor het komende kringjaar. Met het Hemelvaartweekend organiseert IFES de Live-It, een conferentie van vijf dagen met goede sprekers, workshops, gezellige ontmoetingen en veel tijd voor God. Het weekend is bedoeld om je toe te rusten in je leven als christen.

groepsfoto startweekend

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­