Gebed

Bij Ichthus speelt gebed een belangrijke rol, omdat wij geloven dat gebed essentieel is voor het geloofsleven. Binnen de vereniging geven we dan ook ruimte om te spreken met God.

Een aantal keer per jaar wordt er een Praise & Prayer (P&P) georganiseerd, op de woensdag na de maaltijd. Op deze avonden wordt er gezongen om God te eren en te aanbidden, daarnaast wordt er gebeden en wordt er een korte meditatie gegeven. Omdat gebed ons individueel aangaat, maar ook Ichthus als geheel, worden er regelmatig bidstonden georganiseerd. Hier kun je bidden, voor jezelf, anderen en de vereniging, en kun je tot rust komen.

Verder wordt er gebeden op kring, binnen een gebedsduo of -trio en door het ministry team (M-team, m.team@ichthusutrecht.nl)
Ook hopen we dit jaar deel te nemen aan de ‘nacht van Gebed’.

Heb je vragen over de rol van gebed binnen Ichthus, neem dan contact op met de Assessor Intern, assessorintern@ichthusutrecht.nl

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­