Bestuur

Het 59e bestuur der C.S.V. Ichthus Utrecht stelt zich aan u voor:

Mark van Zijverden Mark van Zijverden - Praeses
Hoi, mijn naam is Mark van Zijverden. Ik ben 21 jaar en heb de afgelopen jaren geneeskunde in Utrecht gestudeerd. Dit jaar neem ik daar echter een pauze in, om mij volledig op mijn bestuursfunctie te richten. Mijn functie is die van Praeses, wat betekent dat ik leiding geef aan het bestuur, de vergaderingen leid, regelmatig speeches houd en de visie voor onze mooie vereniging waarborg. Buiten deze prachtige taken maak ik graag een praatje met mensen, en houd ik ervan om te zingen, een film te kijken of een whisky te drinken. Of een combinatie daarvan voor optimale ontspanning.
Ariënne Korving Ariënne Korving - Ab Actis
Hoi! Mijn naam is Ariënne Korving, ik ben 23 jaar en mag dit jaar de mooie taak van Ab actis op me nemen. Dit houdt in dat ik het ledenbestand bij houd, mag notuleren bij vergaderingen en ervoor ga zorgen dat leden een verjaardagskaart krijgen op hun verjaardag. Ook mag ik de enige echte Ichthusvissen verzorgen. Tot slot zorg ik voor de vrouwelijke input in dit bestuur. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd en mag mijzelf Orthopedagoog noemen. Naast Ichthus werk ik als gastouder, maak ik graag muziek en hou ik van koken.
Marnix de Vries Marnix de Vries - Fiscus
Hoi, ik ben Marnix en ik mag dit jaar de rol van Fiscus vervullen bij Ichthus Utrecht. Een ander woord voor fiscus is penningmeester, of in het Engels: treasurer. Dit betekent dat ik de ‘schatkist’ van de vereniging mag beheren. Daarnaast studeer ik voor docent Engels aan de Hogeschool Utrecht en ik woon dan ook al drie jaar met veel plezier in de mooiste stad van het land. Verder word ik erg blij van voetballen, voetbal kijken, speciaal bier drinken en gamen (FIFA, Age of Empires, etc.). Dit alles uiteraard met mate(n).
Daan den Hertog Daan den Hertog - Assessor Intern
Welkom! Mijn naam is Daan den Hertog en ik mag dit jaar de functie assessor intern vervullen. Ik ga me bezighouden met het maken van de kringindeling en andere interne zaken (klinkt logisch toch?). Ik hoop je te zien tijdens een van de maaltijden op woensdag of natuurlijk op mÂ’n computerscherm als ik je bij een van de Bijbelkringen ga indelen. Mijn hoop is dat je je thuis mag voelen bij Ichthus en dat dit ook een plek mag zijn waar je God beter mag leren kennen. Daar doen we het tenslotte allemaal voor! Naast bestuur werk ik als muziekdocent op verschillende basisscholen en werk ik op een muziekschool als drum- en pianodocent.
Gerrit-Jan Rijken van Olst Gerrit Jan Rijken van Olst - Assessor Extern
Goedendag! Mijn naam is Gerrit Jan Rijken van Olst en ik ben 22 jaar. Mijn functie is zoals hierboven staat Assessor Extern. Ik onderhoud contact met externe verbanden waarbij Ichthus Utrecht is aangesloten en vertegenwoordig daar Ichthus Utrecht. De verschillende verbanden zijn: BOCS (BroederOverleg Christelijke Studenten), daarbij zitten alle christelijke studenten verengingen van Utrecht. Ichthus landelijk, alle verschillende Ichthus verenigingen zitten daarbij aangesloten en die mag ik bezoeken. Tot slot IFES, een Christelijke organisatie. Daarnaast houd ik wel van een feestje en een biertje. Ook vind ik het leuk om met mensen te praten en het over hele verschillende dingen te hebben. Oja en ik studeer Elektrotechniek aan de HU en vindt het leuk om daar in mijn vrije tijd ook het een en ander mee te doen.
Nathan de Bruijn Nathan de Bruijn - Herus
Hallo, Ik ben Nathan de Bruijn en mag als eerste in de geschiedenis de titel Herus der C.S.V Ichthus Utrecht dragen. Tralalatastisch toch? Met andere woorden: Ik ga me een heel jaar lang bezig houden met de zoektocht van permanente huisvesting voor Ichthus Utrecht. Zoals u vast weet; de mooiste christelijke studentenvereniging van het land. Primair komt dat er op neer dat ik de leden en fiscus een hoop kopzorgen ga opleveren en opzoek ga naar nieuwe ingangen om ons gezamenlijke doel als vereniging te bereiken. In mijn vrije tijd doe ik ook nog aan het concept studeren en ben ik gek op piepschuim.

Ichthus Utrecht
Achter Sint Pieter 25
3512 HR Utrecht
Tel: 06-31777170 (Ariënne Korving)
abactis@ichthusutrecht.nl

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ </