Bestuur

Het 60e bestuur der C.S.V. Ichthus Utrecht stelt zich aan u voor:

Liddie den Braanker Liddie den Braanker - Praeses
Hoi, ik ben Liddie! Ik ben 21 jaar en ik ben dit jaar vierdejaars Ichthiaan. Dit jaar mag ik de prachtige taak van Praeses op mij nemen en op deze manier de vereniging dienen. Als Praeses geef ik leiding aan het bestuur en aan de vereniging, denk ik vooruit en waarborg ik de visie, en zo af en toe speech ik. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond. Dit jaar ga ik niet studeren, maar mij richten op mijn bestuursfunctie en op mijn werk dat ik daarnaast nog doe. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en te bakken, te lezen en gezellig af te spreken met mensen.
Ellemijn Troost Ellemijn Troost - Ab Actis
Welkom! Mijn naam is Ellemijn Troost, 20 jaar en ik mag dit jaar de mooie functie Ab Actis vervullen. Wat dit betekent? Ik ga onze leden en andere verenigingen prachtige kaartjes sturen voor bijvoorbeeld hun verjaardag, ik notuleer tijdens bestuursvergaderingen en ik ben de rechterhand van onze praeses Liddie. Naast mijn bestuursjaar ben ik mijn tweede bachelor, Communicatie- en Informatiewetenschappen, aan het afronden, doe ik honderd en één verschillende sporten en werk ik op een middelbare school. Hoewel mijn grote liefde natuurlijk Ichthus Utrecht is, komen ijsjes toch wel op een welverdiende tweede plek.
Janneke Admiraal Janneke Admiraal - Fiscus
Hallo! Mijn naam is Janneke Admiraal en ik mag dit jaar de functie van Fiscus vervullen. Dit betekent dat ik me bezighoud met geld, excel sheets en heel veel bonnetjes. Begrotingen, resultatenrekeningen en facturen zijn mij niet onbekend, en ik zal hier het komend jaar ook nog heel druk om gaan maken. Naast dat ik in dit prachtige bestuur zit, studeer ik rechtsgeleerdheid aan de universiteit van Utrecht. Heb je vragen over het staatsrecht, dan kan je ook bij mij terecht. Door meesten gezien als een niet al te leuk rechtsgebied, bij mij gaat mijn hart er toch echt bijna harder van kloppen. Naast studie en Ichthus Utrecht heb ik een zwak voor politiek en voor lezen.
André Land André Land - Assessor Intern
Hoi hoi! Mijn naam is André en ik zal mij als Assessor Intern inzetten voor het persoonlijke en geestelijke welzijn van de leden. Hiervoor stop ik een jaartje met mijn studie Geneeskunde. Ik maak de kringindeling, ik begeleid de kringleiders en ik ben graag beschikbaar voor een gezellig praatje of een goed gesprek. Ik houd van Ichthus, omdat de vereniging veel waardevols te bieden heeft: vrienden voor het leven, persoonlijke ontwikkeling en groei naar God. Verder houd ik van zingen, gitaarspelen en mensen goed leren kennen door leuke spelletjes of een fijn gesprek. Ik hoop je te ontmoeten op onze mooie vereniging!
Lukas Santing Lukas Santing - Assessor Extern
Mijn naam is Lukas Santing en ik ben 23. Komend jaar zal ik de Assessor Extern der C.S.V. Ichthus Utrecht zijn. Wat betekent dit allemaal? Naast alle leuke dingen dat wij binnen Ichthus doen, hebben wij een aantal externe verbanden waarmee Ichthus Utrecht is aangesloten. Ik hou hier contact mee en vertegenwoordig daar Ichthus Utrecht. De verbanden zijn IFES Nederland, Ichthus Landelijk en BOCS (BroederOverleg Christelijke Studenten). IFES is een wereldwijde christelijke organisatie met passie voor studenten, en waar veel christelijke verenigingen deel van zijn. Bij Ichthus Landelijk zitten alle Ichthus verenigingen van Nederland aangesloten, en bij BOCS zitten alle christelijke verenigingen van onze prachtige stad, Utrecht. Naast mijn bestuursleven studeer ik Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit Utrecht, en kan je mij altijd wakker maken voor veel te filosofische gesprekken over niets en alles, onder het genot van een drankje of een spelletje.
Ingrid Kooistra Ingrid Kooistra - Herus
Mijn naam is Ingrid Kooistra en dit jaar mag ik mijzelf Herus der C.S.V. Ichthus Utrecht noemen. Voor het tweede jaar in de mooie geschiedenis van Ichthus Utrecht mag ik deze functie op mij nemen. Wat houdt het nu precies in? Ik ga aankomend jaar verder borduren op de zoektocht naar een pand. Om deze droom te verwezenlijken ga ik veel zakelijke contacten proberen te leggen en natuurlijk mijn ogen en oren openhouden voor alle mogelijke panden in Utrecht. Naast mijn bestuursjaar ga ik beginnen met de master landbouwhuisdieren en veterinaire volksgezondheid en hoop ik nog wat tijd vrij te maken om af en toe op mijn racefiets een mooi tochtje door het Friese landschap te maken.

Ichthus Utrecht
Achter Sint Pieter 25
3512 HR Utrecht
Tel: 06-13587894 (Ellemijn Troost)
abactis@ichthusutrecht.nl

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­