Update Februari


Afgelopen februari was traditiegetrouw een feestelijke maand op onze vereniging. Deze maand vierden we namelijk de 61e verjaardag van Ichthus Utrecht! Vorig jaar konden we dit nog uitgebreid vieren, net voor de lockdown, dus dit jaar zag er heel anders uit. Toch kunnen we als vereniging terugkijken op een geslaagde Diesweek. We begonnen de week op zondag met een Dies Praise-and-Prayer en een Dieslunch. Op maandag volgde een heuse Crazy-88-strijd tussen de jaarlagen, die grandioos is gewonnen door de tweedejaars. Dinsdag hebben we ons als vereniging maatschappelijk ingezet door onder andere vluchtelingen te bezoeken, taarten te bakken en kaartjes te schrijven voor verzorgingstehuizen en afval te prikken in Kanaleneiland. Woensdag hield bestuur Gouman haar online Diesborrel, en we sloten de Diesweek op donderdag af met een feestelijke de Diesmaaltijd en een Pubquiz.
Naast deze feestelijke Diesweek gebeurden er nog talloze andere mooie dingen in februari. Zo werd het c.f.t. bestuur (het kandidaatsbestuur) ingestemd als f.t. bestuur door de ALV. Dit betekent dat bestuur Jacobse eind juni het stokje over zal nemen van bestuur Gouman! Tot slot zijn we als vereniging samen begonnen aan de 40-dagentijd. Zo volgen we een 40-dagentijdsdagboek en houden we meer Prayer-and-Praise diensten en gebedsmomenten in deze tijd. Op deze manier mogen we samen als vereniging stilstaan bij het offer dat Jezus voor ons heeft gebracht.
We zien uit naar maart en april, waarin we verder mogen gaan met de 40-dagentijd, een Verdiepingsweekend mogen houden en o.t. bestuur Den Braanker de vereniging op stelten komt zetten tijdens de Sine Regno.