November 2022


November is weer voorbij gevlogen. We hebben verbroederd met de andere christelijke studentenverenigingen in Utrecht bij de BOCS Sing-in. De volgende dag versterkten we onze banden met Christian Union. Met hen hebben we spellen gespeeld van over de hele wereld: borrelnootjes verplaatsen met stokjes, een driebenenrace en ga zo maar door. De week erop hebben we het met StudentLife gehad over hoe je christen kunt zijn in een niet-christelijke omgeving.
Naast dat we onze blik naar buiten hebben gericht, hebben we ook naar onszelf gekeken. In de week van 14 november was namelijk onze themaweek over identiteit. Elke dag was er een verschillende activiteit, zo was er voor ieder wat wils. De echte fanatiekelingen gingen daarna door naar de Retraite, een weekend waarbij Ichthianen uit het hele land samenkomen op zoek naar de Here God.
Een derde richting die we hebben onderzocht, is de toekomst. De bestuursopvolgingsprocedure is namelijk van start gegaan. Dit houdt in dat we op zoek zijn naar wie volgend jaar de vereniging gaat leiden. Bidt u met ons mee voor deze procedure?