December 2022


In december stond ‘de ander’ centraal. We begonnen de maand met een StuDIA-lezing over slavernij in Qatar. Er kwam een professor spreken over dit onderwerp, waarna we samen in gesprek zijn gegaan. De week erop organiseerde de Accie een quiz. In groepjes van drie of vier Ichthianen beantwoordden we vragen in verschillende categorieën, onder andere WhatsAppstatussen en babyfoto’s van leden, wereldoriëntatie en Ichthus Utrecht.
In de week van derde advent deden we mee met de Kerstoutreach die onder andere BOCS organiseerde. Van tevoren konden Ichthianen zich opgeven voor verschillende activiteiten om de kerstgedachte te verspreiden. Zo zijn er rozen, warme chocolademelk en koekjes uitgedeeld en spelletjes gespeeld en nog veel meer. De dinsdag erop stelden veel kringen een kerstpakket samen, om uit te delen aan minderbedeelden in Utrecht.
Op 22 december vond het langverwachte kerstdiner plaats, voor het eerst in jaren weer in fysieke vorm. Het overtrof alle verwachtingen; het gezelschap was goed, het eten heerlijk en de muziek fantastisch. Hopelijk kunt u net zo genieten van kerst als wij dat gedaan hebben. Namens Ichthus Utrecht wens ik u fijne feestdagen en een gezegend nieuwjaar!