Bestuur der C.S.V. Ichthus Utrecht

Zoals elke studentenvereniging heeft ook Ichthus Utrecht een bestuur! Onderstaand stellen zij zich aan jou voor.

'
Rebecca Jacobse
Praeses
praeses@ichthusutrecht.nl

Ik ben Rebecca en ik ben dit jaar Praeses bij Ichthus Utrecht. Ik mag onze vereniging leiden, zowel in het groot op Algemene Leden Vergaderingen als in wat kleinere vorm wanneer ik leiding geef aan mijn bestuur. Samen hebben we een visie voor Ichthus waar dit jaar aandacht, openheid en rust centraal staan. Het is mijn taak om dat in het oog te houden bij alles wat we doen. Ik kijk ernaar uit de dingen die ik bij mijn studie Sociale Psychologie geleerd heb, toe te kunnen passen. Wanneer ik niet met Ichthus bezig ben, kun je me vinden in een park met een goed boek en een kopje koffie of in een museum met een interessante tentoonstelling. Ga gerust een keertje mee!
'
Sophie van Dijk
Ab Actis
abactis@ichthusutrecht.nl

Ik ben Sophie en dit jaar mag ik de functie van Ab Actis bekleden voor deze mooie vereniging. Dit betekent dat ik alle mailtjes bijhoud, verjaardagskaartjes schrijf voor alle leden en onze vergaderingen notuleer. Naast alle leuke dingen van het bestuursjaar hoop ik mijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap af te ronden. Daarnaast hoop ik genoeg tijd over te houden om een goed boek te lezen of een Netflix-serie te bingen. Verder houd ik van creatief bezig zijn en doe ik zo nu en dan een poging tot sporten. Het meest geniet ik misschien wel van de gezelligheid op de maaltijden en activiteiten van Ichthus, waar tegelijkertijd ook ruimte is om samen God beter te leren kennen.
'
Timo Aalberts
Fiscus
fiscus@ichthusutrecht.nl

Ik ben Timo en ik mag mij gedurende het seizoen 2021/2022 de h.t. fiscus van Ichthus Utrecht noemen. Ik zal ervoor zorgdragen dat het geld van Ichthus goed beheerd wordt, waarbij de juiste inningen en uitgaven gedaan worden om er weer een verrijkend Ichthusjaar van te kunnen maken. Naast deze nuttige bezigheid hoop ik voldoende tijd over te houden om lekker te mountainbiken in de bossen, en zo nu en dan te squashen. Ik zit verder inmiddels in mijn derde jaar van de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik kijk uit naar alle Ichthusactiviteiten waarin we elkaar mogen ontmoeten, veel lol mogen maken, en waar we samen verder kunnen komen in onze geloofsontdekkings- en zoektochten.
'
José Meijer
Assessor Intern
assessor.intern@ichthusutrecht.nl

Mijn naam is José Meijer en ik ben dit jaar de Assessor Intern van onze prachtige vereniging. Als Assessor Intern houd ik me bezig met geloofszaken zoals gebed en kring, tevens mag ik de bijzondere taak van vertrouwenspersoon op me nemen. Ik heb net mijn bachelor Klinische Psychologie binnen en geniet nu van een tussenjaar om me lekker veel op Ichthus te kunnen focussen. Naast verenigingstaken zoek ik graag inspirerende open gesprekken op onder het genot van een verwarmend kopje thee of een verfrissende cocktail. Verder verrijk ik zo nu en dan (of eigenlijk best wel vaak) mijn kamer met allerlei planten, laat het me weten als je in bent voor een stekjesruil! :-)
'
Wietske Jeninga
Assessor Extern
assessor.extern@ichthusutrecht.nl

Ik ben Wietske Jeninga en vervul dit jaar de rol van Assessor Extern. Naast mijn taken binnen de vereniging, vertegenwoordig ik Ichthus Utrecht ook bij onze externe verbanden; BOCS (BroederOverleg Christelijke Studenten) in Utrecht, Ichthus Landelijk en IFES. Tijdens mijn bestuursjaar hoop ik mijn bachelor Biomedische Wetenschappen af te ronden en wil ik ook ruimte maken om me te kunnen focussen op mijn geloofsleven. Ichthus is hier de ideale plek voor, omdat samen geloven centraal staat. In mijn vrije tijd vind ik het overigens leuk om te racefietsen en gezellig met vrienden te borrelen. Ik geniet dan ook intens van de maaltijden en borrels bij Ichthus, waar je nieuwe mensen kan leren kennen!
'
Emma Bout
Herus
herus@ichthusutrecht.nl

Mijn naam is Emma Bout en dit jaar mag ik de taak van Herus op mij nemen. Dit houdt in dat ik bezig zal zijn met het regelen van locaties en natuurlijk de zoektocht naar een eigen pand. Naast m’n bestuurstaken ga ik volgend jaar een aantal vakken van de bachelors Spaanse taal & cultuur en International Business erbij volgen. Verder voetbal ik graag in m’n vrije tijd en houd ik enorm van reizen. Ik geniet ervan om mensen te ontmoeten bij Ichthus, onder het genot van een biertje of een theetje.